Nov 30, 2010

Saat Ceria Si Manja Bersama Mainan Kegemarannya

Kali ni saya nak join Saat Ceria Si Manja Bersama Mainan Kegemarannya Contest, duenya hari ni.. Nak join, klik sini..


Gambar yang menjadi pilihan...


Inilah toy Monkey yang paling digemari, dibawa ke sana sini, nak mandi pon kalu boleh sekali ngn Monkey ni.. 

Nama : Haszuraidah Ishak
Email : sz_ishak@yahoo.com


7 comments:

  1. wah2 rajinnya join :)
    gud luck :D

    demam dah kebah ni heehe

    ReplyDelete
  2. akak hadiah sbb jawb soalan tu hehe
    muahhhksss intk akak
    hehe satu ciuman hehe ok x??
    haha :P

    akak tau x..
    pas2 jumpa swethert tu lagi terok auw hehe
    balik2 terus deman.siap png pala hehe...
    padhl time jmpa dia tu..
    xtrok sgt..jez sikit2 ja..
    xlart jalan sgt...:D
    tapi skrg ok dah..
    mkn ubt dah smlm :D

    ReplyDelete
  3. kena vote ke, noa nk vote nih =)

    ReplyDelete
  4. fatin : thanks dear..sukanya dpt hadiah muahsss dari fatin..hihi..

    akak ingatkan jupe bf cepatlah sembuh, sbb dapat ilangkan rindu..agagga..takpola, tu mesti kes penat ronda2..take care yer..

    nora : hehe..yg ni takde vote..thanks dear..

    kimi, suzie & chikedess : thanks dear..

    ReplyDelete