Nov 18, 2010

Read Only Mode?

Huhuhu... semalam semasa blogwalking, ada jugak 1-2 blog di mana shoutmixnya berstatus read-only-mode.. Kali ini, tiba giliran blog Belle pula, shoutmixnya berstatus read-only-mode..


Katanya, sebab tengah maintenance on progress. Maka, mesti uols tak dapat nak tinggal jejak kan? Me pon tak dapat jugak nak jerit kat shoutbox uols (bnyk jugak blog yg mengalami kes sama cam Belle hari ni) Tapi, mestila me tetap menyapa uols, kat mana lagi kalau bukan ruangan komen.. First time rasanya sepanjang me guna shoutmix, ada maintenance cam gini.. Ke me je yang tak perasan before this? Harapnyer sekejap aje la..

4 comments:

  1. dni lom penah kena lagi setakat ni. lagipun dni tengok shoutbox tu sebulan skali tau pun sekali seminggu heeeeee... tak tengok shoutbox. tak sempat...

    ReplyDelete
  2. haah..smlm sempat BW jap..byk yg read only mode..huhu

    ReplyDelete
  3. teruna : huhuhu..mesti tak lama lagi tu..

    dni : hehe..ha'ah kan, dni bz ngan study..mana dan nak cek sbox tu kan..

    ekin : tu la pasal..harapnya mlm ni ok..

    ReplyDelete