Nov 25, 2010

6999 Menjadi Milik Mutlak Me!!!

Hehehe..sekarang baru dapat buat entri kejayaan dengan tenangnya.. Pagi tadi terpaksa buat entri dengan tergopoh-gapah sebab mahu jadi orang pertama yang menghantar entri berjaya print screen no. 6999 di blog Mien..


Tak sangka jugak masa blogwalking ke blog Mien, eh, eh, nombor yang dicari mengena la.. Apa lagi, cepat2 print screen dan cepat2 wat entry.. Risau jugak coz tak sure syarat print screen tu nak cemana, nak full page ke tidak.. Coz me guna Mac (en. Suami punyer lappy) cara nak print screen dia bnyk button nak tekan.. Dah lupa cane nak print screen full page tu..

Thanks buat Mien coz sudi bagi top up..hihih..best-best!! Kalau uols nak jugak, masih ada satu lagi peluang.. Mien masih mencari lucky no. 9999.. Time me wat entri ni no visitor di blog Mien baru 7086.. Tunggu apa lagi, jom skodeng blog Mien..

8 comments:

  1. hehehe. pass!
    yeahhh.akk bagi min nom fon :)

    email: adielay@yahoo.com

    min topup ekh. rajin2la dtg blog min lagi :)

    ReplyDelete
  2. wah...dah menang yeh..

    tahniah...

    ReplyDelete
  3. mien : thanks..akak dah emel..agagaga..uiss..mestila singgah..

    qieranna & suzie : thanks dear..

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. Rezeki anda :)

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  5. dah lama xbuat HTJ gini..hehee


    Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

    ReplyDelete
  6. hehe. nnt len kali min bole tambah nombor lagi. pasni plan nak bagi hadiahla. hehe :)

    thnx. da dpt kn?muahaha

    ReplyDelete
  7. hariz : hehehe..tu la..kebetulan kan..cubalah skodeng, mana tahu rezki hariz nanti..

    dahlia : hehehe..kalau dj yg buat, mesti takdan nak skodeng, no dah kena kebas..

    mien : ha..tambahla..kalu dah menang, ada chance utk tangkap no lagi dak..agagaga.. menarik gak kalu bagi hadiah..

    ReplyDelete