Jul 31, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty

Jom ramai-ramai memeriahkan GA ini, duenya 31 Jul ini.. Nak join klik sini.. Saya nak tag Mama Adam.


Setiap ciptaanNya adalah cantik, yang penting dalaman pon mesti cantik, tak gitu kenkawan?


p/s : Mehla komen sepatah dua kat sini..ngee.. Oh ya, nak datang komen banyak kali kat sini pon boleh, sangat dialu-alukan..^_*

p/s/s : Bagi yang nak tukar-tukar komen pon boleh, tinggalkan saja link entri uols kat sini.. Segala jasa baik uols saya dahulukan dengan ribuan terima kasih.. Muahhss!!


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

82 comments:

  1. tq for joining. namelist peserta updated. Gud luck and btw, u are pretty with hijab!Semoga Allah mencantikkan akhlak kita semua.Amin.

    ReplyDelete
  2. Ya betul tu, setuju dengan penyataan akak tu :)
    Kita mesti kena cantik luaq & dalam.. :)

    ReplyDelete
  3. pheewwwwiittttttt,,,,i tgh makan tp i sggup berhenti semata2 nk tgk che dah bertudung...hehehehe,,,, BTW,awesome....

    ReplyDelete
  4. setuju dengan myra jay .. luar dalam mesti cantik !

    ReplyDelete
  5. semua wanita cantik berhijab.. termasuklah yg bergambar tuu..hehe..

    gud luck beb..

    ReplyDelete
  6. gud luck...!

    wah!! mcm nak join..tp sejak 2 menjak nie mood berCGL seakan ke laut..tunggu laa kot2x dtg mood..leh laa join...:-)

    nice pose!

    ReplyDelete
  7. wah..ayu je nie..hihi..
    gewd luck sis!
    btw..thanx ya sis..=)

    ReplyDelete
  8. comel jer akak brtudung...
    gud luck... :)

    ReplyDelete
  9. fuh fuh, minta2 kakak menang..ngee

    ReplyDelete
  10. betul2... cantik luar dan dalam.. :)

    ReplyDelete
  11. stuju ngan sis! xguna chantek kat lua,dlm xchantek..hehe...

    ReplyDelete
  12. mama zahra mmg pretty pun! gudluck sis!:)

    ReplyDelete
  13. assalammualaikum.. semoga cantik sentiasa luar dan dalam.. terima kasih like Ukasyah..

    ReplyDelete
  14. cantekkk...mcm siti pon ader..hehe..

    ReplyDelete
  15. sy xpenah try pakai tudung camnie.. akak pakai lawa la..

    ReplyDelete
  16. gd luck yer... tapi eB raser lawo... ;p

    ReplyDelete
  17. moga kemenangan ini berpihak kepada akak. amin...

    puh kiri puh kanan.. *__*

    ReplyDelete
  18. anggun gitu... terasa macam nak pakai tudung lah plak

    ReplyDelete
  19. cantek~~ :) bergaya gituu...:) tolong cp jugak yek sis..:) KLIK dan KOMEN entri INI..:)
    thanks!:)

    ReplyDelete
  20. Wah glamourlah

    good luck yerr

    ReplyDelete
  21. saje dtg visit utk wish gud luck~!!

    ReplyDelete
  22. gud luck..
    memang cantik ;)
    terbaek ;)

    ReplyDelete
  23. Pakai tudung ...kemestian bagi wanita muslim. Reason : untuk menutup aurat bukan kerana fesyen terkini. Semoga has menang:)

    ReplyDelete
  24. good luck!
    nak carik tudung/scarfs/shawl/pashmina/inners meh la sini

    http://butique4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. good luck kak..;)
    so sweeettttt....^_^

    ReplyDelete
  26. good luck..

    cantik la..macam mak datin...raya ne nak pakai macam tu la..heheh

    ReplyDelete
  27. good luck..
    jom join ga

    http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

    ReplyDelete
  28. segak dah..
    huhuh..
    ate muka touch up sikit lagi comey dop?!
    sekian..

    ReplyDelete
  29. hehe, sokong kata kata awak :)

    ain pun join, jom komen :)

    http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  30. hehheh dtg komen lg...semoga berjaya yek

    ReplyDelete
  31. cantek..mcm model raya la tgk.. gudluck kak ^ ^

    ReplyDelete
  32. amboi, berposing nampak... good luck.. ^_^

    ReplyDelete
  33. Dah komen... kena komen lagi ke? uhukkk apapun good luck...

    ReplyDelete
  34. sue comment tau...mmm..mg cantik ngan tudung tu... i like

    ReplyDelete
  35. sue comment tau...mmm..mg cantik ngan tudung tu... i like

    ReplyDelete
  36. cantik ! good luck sis :)
    coment kat adik punya entry plak yerk :) terima kasih ^^

    http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  37. cantek ! goodluck . ;)



    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  38. kekalkan imej macam ni ya:)) comel

    ReplyDelete
  39. wahh.. cantik la! tudung pon cntik.. ^___^

    ReplyDelete
  40. komen lagi n ucapkan gudluck!!! tp jgn lupa komen cp punya jugak..:)
    KLIK dan KOMEN entri INI..:)
    thanks! :]

    ReplyDelete
  41. As salam,Has moga berjaya yea.Suka tengok...cantik.

    ReplyDelete
  42. Baju Has tu tempah atau beli yang dah siap?Masuk dengan tudung.

    Akak memang tak reti nak pakai macamni...yang taunya tudung ala2 bawal tu jelah...huhu.

    Btw...moga berjaya yea.

    ReplyDelete
  43. Salam Ramadhan. saya datang kutip komen kat sini.Good Luck ya!

    ReplyDelete
  44. manisnya dia bertudung! :)
    good luck sis :)

    ReplyDelete