Nov 11, 2010

Perfume for All from PatiPerfume.com

Tercari-cari perfume yang tahan lama, wangi semerbak tetapi harga berpatutan? Dan yang paling penting sekali tanpa alkohol? Silalah menjenguk patiperfume.com. Di sini terdapat pelbagai jenis pati haruman, baik untuk wanita, lelaki mahupun kanak-kanak. Yang unisex pon ada!!


Malah bukan itu saja, pati haruman ini didatangkan dalam 2 jenis botol, iaitu 5cc dengan harga RM28* dan 8cc dengan harga RM37*. Memang berbaloi dan mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja.

kecil tapi comel!!
Selain pati haruman, di patiperfume.com ini juga uols boleh dapatkan produk-produk lain seperti scented incense stick dan flavoured fragrance oil untuk kegunaan di rumah, original perfume range seperti shower gel dan travel pack, dan juga ladies accessories seperti rantai. Malah, kalau uols nak beli kotak hadiah kat sini pon boleh, macam2 pilihan  untuk dijadikan special present buat orang yang tersayang.


Uols juga boleh mendaftar sebagai ahli PFA untuk mendapat diskaun sehingga 15% dan layak untuk menikmati keistimewaan apabila PFA membuat promosi dari semasa ke semasa. Selain itu, uols juga boleh mendaftar sebagai salah seorang pengedar bagi PFA untuk menambahkan pendapatan secara sampingan dan menikmati pelbagai faedah sebagai seorang pengedar PFA.

Jadi, apa tunggu lagi, segeralah ke patiperfume.com untuk mendapatkan pati haruman yang tahan lama lagi wangi ini.. Sekiranya uols masih ragu-ragu, silalah rujuk di testimoni yang terdapat di patiperfume.com.. Memang berbaloi-baloi!!


*harga berbeza untuk East Malaysia dan West Malaysia, Singapura, Brunei dan lain-lain negara.

p/s : Memang berbaloilah uols kalu menang My Belle Giveaway, hadiah perfume worth sehingga RM37 tu.. Nak join, klik sini..

2 comments:

  1. wah kak nk mng!
    hihi...promot sponsor ke ni kak..ngeh

    ReplyDelete
  2. heheheh..pandai suzie, pomot penaja la ni..hihi..

    ReplyDelete