Mar 3, 2011

Pemenang Cute Baby with a Book Contest

Tanpa melengahkan masa, saya nak umumkan peserta-peserta yang bakal membawa pulang (err..dalam kes ni akan menerima apabila hadiah dipos nanti..ngee)


1st Prize Winner 
- Free Seat ke Early Child Education Seminar (ECE) at Genius Baby On Board (GBOB) Worth RM199
- Perfume For All 5cc x 2 (1 botol untuk wanita, 1 botol untuk lelaki) - worth RM56
 - baju tee kanak-kanak dari UK

2nd Prize Winner 
- Perfume For All 2cc (1 botol untuk wanita, 1 botol untuk lelaki) - worth RM24
- Audio CD My First Nursery Rhyme
- baju tee kanak-kanak dari UK



1st Prize Winner -
Peserta 22 - Shafiq Nazhan



2nd Prize Winner 
Peserta no.5 - aerishadania


Tahniah buat Nazhan dan Aerish, dan tahniah juga buat semua peserta Cute Baby with a Book Contest kerana anak-anak uols memang cute memang genius, mungkin bukan rezeki di contest ini, but uols tidak pulang dengan tangan kosong.. Seperti yang dimaklumkan, uols mendapat kupon diskaun RM5 untuk Trial Playgroup GBOB. 

Untuk pemenang pertama dan kedua, sila emailkan nama penuh, alamat dan no telefon ke sz_ishak[at]yahoo.com. Untuk semua peserta, sila emailkan saya nama penuh uols untuk diberikan kupon tersebut melalui email. Bagi yang tidak berminat, uols boleh berikan kepada yang berminat ataupun memerlukan..ngee..

Dengan keluarnya result ini maka Teka & Menang FM Portugal telah ditutup.. Ada sapa-sapa yang rasa tekaannya mengena? Hohoho.. Kalau uols nak tahu, markah peserta Top 5 ni beza terlalu sikit, hanya perpuluhan aje.. Kalau ikutkan ketepatan, takde seorang pon, tapi ada yang sipi-sipi.. Takpe, nanti saya buat teka teki lagi ek.. Tak pun giveaway ke sempena pembukaan blogshop saya tu..ngee.. Uols suka teka teki ke giveaway? Oh ya, bagi yang inginkan souvenir dari Switzerland dan beg berjenama dari EU, bolehlah ke Ma Belle Shoppe..


p/s : Untuk makluman, yang akan mengepos hadiah adalah kawan saya aka salah seorang juri bagi contest ini, Waheeda. Tapi dia akan balik Malaysia pada 6hb nanti.. Apapun, saya akan update kat blog ini bila hadiah akan dipos.. Untuk peserta The Best Entry of Ma Belle Histoire, plan asalnya nak announce sekali ngan contest ini, tapi juri memerlukan sedikit masa lagi.. But dun worry, keputusan akan dimaklumkan selewat-lewatnya hujung minggu ini..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!




6 comments:

  1. adus tak kena pulak..
    naklah FM Swiss tue free boleh??
    hahah..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..my baby menang.

    tercapai jugak hasrat nak join seminar GBOB tu. thanks juri sbb dh pilih Nazhan jd juara.

    thanks jugak kat nadiah sbb inform pasal kemenangan ni :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezki...
    eB dh emel yer
    my emel: mamaaerish2@gmail.com....

    TQ ... muahhhh3....

    & tahniah juga pd Shafiq Nazhan

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd si cilik yg menang..

    ReplyDelete
  5. tahniah pada si kecil yg menang....!

    ReplyDelete