Nov 11, 2010

Tak Menang tapi dapat Hadiah?

Hehehehe..saje buat tajuk cenggitu..kasik gempak sikit (gempak ke..agagaga..) Saja nak bagitau yang kak Azzah telah bermurah hati untuk berikan hadiah kepada semua yang menyertai GA Nurazzah8 mana pulak ni?. Terima kasih kak Azzah.. Walaupun saya bukan antara 8 orang yang bertuah itu, tapi kak Azzah sudi juga bagi hadiah kat kami semua.. Tahniah juga kepada semua yang menyertai ga ini dan kepada 8 orang yang bertuah..


Kak Azzah dah lama menceburkan diri dalam dunia blogging ni, tak silap saya sejak awal 2007 lagi.. Dah ramai kenalan kak Azzah ni, siap ada lagi bloglist blogger yang pernah kak Azzah berjumpa.. Mesti best kan? Kalau nak berkenalan ngan kak Azzah, jom terjah blog Pengembaraan Menuju Abadi..

6 comments:

  1. Salam Haszuraidah,....sedapnya nama... hehehe..nak panggil apa ni? Has ? zu? ida?

    Terimakasih daun keladi sudi buat satu n3 utk hadiah GA akak ni..akak ni mmg nampak lama dah berblogging, tapi dulu2 selalu on-off (banyak yg off nya! hehehe) sebab biasalah..akak kan kerja...selalu bz dgn tugas-tugas hakiki akak...so mmg tak sempat nak jenguk blog..apa lagi dengan anak yang ramai tu kan! mana nak layan anak lagi, layan hubby lagi..hehehe.. ada sekali tu..sebab bz tahap melampau..sampai lebih 6 bulan blog akak tu terbiar tanpa ada apa-apa n3!! mmg tak terlawan lah blog En Ben tu kan... sampai banyak2 n3 satu hari...

    tapi bagus lah ..sebab dengan berblogging dia dapat income jugak, income tambahan... tu yg akak pun cuba juga try nak update selalu.. harap2 tak tertonggeng lah akak nih! hahaha ...

    Anyway.. terimakasih lagi sekali sbb sudi masuk GA akak..mmg akak ada banyak sangat buku.. sampai bibik akak pening kepala nak kemas buku2 / nak lap habuk2 kat buku2 tu!

    Haszuraidah suka baca novel ke? nanti akak cari novel2 yg anak2 akak suka baca...

    ReplyDelete
  2. Wah...tahniah kak..dapat hadiah..best tu..;)

    ReplyDelete
  3. tahniah..
    bagus penganjur yer.. :)

    ReplyDelete
  4. kak Azzah : hehehe..akak leh panggil has.. tak kisah, yang mana akak nak bagi, saya terima aja..motivasi ke, novel ke, sumer saya baca..

    aida : thanks aida..beh jugakla sbb tak menang, tp dapat hadiah jugak..

    kak sya : thanks..

    sop : thanks..ha'ah, memang pemurah kak Azzah ni..

    suzie : lor..suzie tak join ek..

    ReplyDelete