Sep 14, 2010

Gorgeous Baby in Kemeja @ Dress


Wah, memang musim join contest nih..hihihi.. Me memang dah lame nak join contest Gorgeous Baby in Kemeja @ Dress anjuran Anje aka Mama Balqis, tapi dek kerana bnyk gambo Zahra pakai dress mesti ade saya @ en. Suami yang menyelit, maka saya terpaksala schedule (eceh..) 1 day untuk sesi Zahra bergaya dengan dress sorang2.. Kalau nak tahu psl photoshoot tu, klik aje kat sini.. Ok, sebelom saya melalut lebey lanjut, ini dia penaja-penaja bagi contest ni..

http://solovelycollection.blogspot.com/

http://cutiesgorgeous.blogspot.com/

http://www.suziey.com/

http://syilasyira.blogspot.com/

Cemana leh kenal blog Anje ni? Sejak saya berkecimpung dalam dunia contest, sejak saya terbuka hati mau join Nuffnang, sejak saya reti berblogwalking, dari situla kenal lalu jatuh hati ngan blog ni sebab Anje suka berkongsi citer mengenai contest, Nuffnang dan juga suka tengok aksi Balqis yang comel..


Gambar yang menjadi pilihan adalah..


4 comments:

  1. yang lain ok cuma ad follow blog http://cutiesgorgeous.blogspot.com/ tak? nanti kalo dah betulkan bagitau k

    ReplyDelete
  2. salam, ok dah add zahra dalam listing...good luck k

    ReplyDelete