Oct 1, 2010

BILA IntanBerlian BUAT CONTEST, GAMBAR MAKAN PALING SEDAP!


Make your own banner at  MyBannerMaker.com!

Kali ni me nak join Bila Intanberlian Buat Contest, Gambar Paling Sedap Makan, duenya 1 Oct. Kalau nak join, klik aje kat sini..


Gambar makan paling sedap & menawan..


Saya paling suka entri IntanBerlian yang story mori pengalaman di India, especially entri mengenai Tan Sri Ismail Merican datang tu.. Kerana apa? Banyak kata2 yang amat bermakna dan sememangnya betol sekali..Walau kat mana sekalipun kita dicampak berada, kita mesti cuba untuk adapt & enjoy the life.. Bukan semua orang mendapat peluang dan pengalaman yang berharga macam Intan. Once dah merasai pahit getir ketika belajar kat negara orang dan u survived it, u'll treasure every single moment masa intan kat India dan pengalaman kena marah, menangis malah gagal memuaskan hati Dr. Vidya tu, akan membuat Intan lebih kuat, tabah & efisien bila menjadi seorang doktor gigi nanti.. 
All the best yaa..!!

2 comments:

  1. DEAR dah review.. gudluck tau.huhu nantikan keputusannya ye...

    ReplyDelete