Oct 22, 2010

Wahh.. Dah Macam Realiti Tv Show La..

Hikhik.. Malu sebenornyer nak upload video nih, tapi sebab rasa cam menarik video nih, tak pernah dibuat dek orang (ke aii je yang tak pernah jumpa)..hehehe.. Tak silap, muziknyer memang dari reality show.. International show pulak tu..


Mula-mula cam suka-suka je join contest ni, tapi makin lama makin eksaited pulak (makin menambahkan penin pon yer..susoh tu challenge dier!!), makin berdebau pulak nak tahu result..hohohoho.. Ko memang superb la atok.. Tahniah juga kepada peserta2 lain yang berjaya mara ke peringkat seterusnya.. 


p/s : Eh, cam kenal la muffinsjue tu, aktif join conway gak tu, nape tarik diri yang?

3 comments:

  1. ala..tk best tgk...tersekat2...line tk ok lak tgh hari ni...

    Recent Post "Lagi rumah di bakar sebabkan cemburu yg tak bertempat…"

    ReplyDelete
  2. hahha video dia macam klakar ada jugk suspen pon adew hahahah da las song tu macam lam survivor punya rancngan kan akak hahaha akak tahniah yer nadia sbnarnya xpaham contest ni macm mana hahhha

    ReplyDelete
  3. kak sya : ooo, hehehe..nnt bila line dah ok, tgkla..hihi

    nadia : akak pon tak berapa phm gak, yg akak tahu, kena fulfill challenge..hohoho..pastu klu ujung task, ade penyingkiran..

    ReplyDelete