Oct 6, 2010

Are You Beautiful?

Yes, I am..hahaha..bukan saya yang perasan sorang-sorang tau.. Ni adalah kenyataan.. Siap dapat pengesahan lagi.. tak cayer? Meh tengok award yang saya dapat ni.. Bukan sekali, malah 2 kali..hihihi.. tak cayer leh tengok kat sini..

Terima kasih Cute Mum coz pilih me as a Beautiful Blogger, walaupun kita tak pernah ketemu face-2-face..

Ok, nak dinobatkan as a Beautiful Blogger ni, kena cukupkan syarat2 kat bawah ni dulu..


1. Thank the person who gave you the award and the link of the person

Dah habaq awai-awai lagi dah..



2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome

kak Syamila
AnneRaini

Ain

Nadia

Khumaera

kak Mizah

Suzie

Bella

Azhirah

kak Yon

Pah
Aliya

kak Tie
Mommy Pinky

Myra Jay



3. Tell 7 things about yourself

suka makan lasagna, esp lasagna Secret Recipe
suka minum kiwi soursop kat Restoran Johnny's (minuman kaler hijau tu..tak berapa ingat daa.)
tak berapa gemor layan wrestling..
takat ni tak pernah try lagi nasi air Qelate..(hmm..wonder..sedap ke ek?)
dolu2 suka beli kasut yang tomei2 pastu simpan..hahaha..


9 comments:

  1. Ni boleh jadikan pengerat hubungan sesama blogger,kan?

    ReplyDelete
  2. ha'ah..saja2 untuk menambahkan lagi keceriaan berblog..

    ReplyDelete
  3. eh..eh..sy pun dlm list ke?? sukenyee~
    sy amik ea..hehehe~thanks dear..mmuahh..

    ReplyDelete
  4. kak syamila & khumaera : glad both of u like it..

    ReplyDelete
  5. thanks ye has..bestnye dpt award beautiful ni..

    ReplyDelete
  6. anne : sama-sama anne..glad u like it..

    ReplyDelete