Dec 5, 2010

Awww..Terus blushing bila dikatakan cantikkk!!!

Ohhh, tajuk memang tak hengat dunia punya..hehehe.. Sebelum ada yang muntah hijau, saya nak bagitau yang cantik itu adalah blog Belle ini.. Bukannya ada orang yang gitau empunya blog Belle ni cantik..miahaha..

Eh..eh..tapi kan, tapi kan, baru perasan title award dari Ekin yang suka join conway gak ni, adalah Beautiful Blogger kan, that means saya lah kan, bukan blog Belle ni kan..agagaga.. Boleh pulak nak perasan lebey-lebey..hoohoo..


1. Thank the person who gave you the award and the link of the person

Buat Ekin, terima kasih daun keladi, lenkali berilah lagi..hehehe..
(kenkawan, skang ni Ekin kat spital, kena admitted sbb demam..jom pakat2 doakan agar tak melarat dan cepat sembuh..)


2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome

Oleh kerana saya dah dapat 2 kali award ni, maka saya akan bagi kat kenkawan yang saya tak pernah bagi lagi award ni.. Nak tengok yang dolu2 tu leh klik sini..

Nana aka Ibu Damia, Fatin Hanani, kak Megawati, Nora, Atok @ Apo2 Yolah, Aida, Honeyvsbee, Noor, kak Yong, Reen, Atie, cik Jue, Anne, Enna, Cute Mum

Award chantekk kedua datangnya dari cik Fatin yang cute, iaitu Beautiful Blog.. okey, yang ni saya takleh nak perasan lebey2 coz terang lagi bersuluh yang gitau cantiknya adalah blog Belle ini.. Bukan empunya blog Belle.. ;p


1. Berikan satu nickname untuk saya?
Hmmm..macam Fatin gak nih, konpius, untuk pemberi award ke penerima award. So saya jawab dua-dua lah ek..
- untuk pemberi award leh tak nak jawab atin..hehehe
- untuk penerima award..ermm sweet boleh..harharhar..

2. Ucapan untuk pemberi award
Ma kasih daun kelapa
Hadiah tak ada ka? Hehehe..

3. Listkan 6 artis/band yang diminati
Dato CT, Maher Zain, Yuna, Preity Zinta (artis gak kan..agaga), Aaron Aziz (hehehe..gelak gataiii), Angelina Jolie

4. Bagi award ni kepada 10 blog yang cantik dan cun
Suzie (oww..sungguh jeles ngan template barunya itu..), Nadia, miszhoneyz, Amy aka Sinar Raudah, Mya Elzara, elissmie, Nina, Chikako, kak Ellen, Tiefazatie


13 comments:

  1. haha atin pun blh :)
    hadiah hahaha
    kak kena bg kat fatin luw la haha

    ReplyDelete
  2. alamak no 1 kena tag
    hehe dah wat tag ni dulu
    kang orang kata kita tamak cnatik plak
    agagagaggga..
    anyway tq sebab tag yea

    ReplyDelete
  3. fatin : hehehe..ada award utk fatin tu..

    nana : sama2 dear..

    atok : hihi..thanks & sama2..

    dni : yeke..samalah kita..

    chikako : sama2..

    ReplyDelete
  4. salam has, tqvm beri award tu,ok nnti kak ambik...:) kak doakan Ekin cepat sembuh, amin.

    ReplyDelete
  5. blogger cantik... ekekek...

    btw, dah vote utk has...

    ReplyDelete
  6. as'salam...

    tahnks sis amy dah jawab tapi amy buat auto publish, esok akak leh tengok ye...

    ReplyDelete
  7. hahaha
    akak makasih awrd tu..

    fatin dah penh jawb..
    thnks tau hehe
    syg akak :D
    muah2 hahaha :P

    ReplyDelete
  8. hhaha sensitip yer dengan cantik tu...awwww

    ReplyDelete