Dec 10, 2010

Giveaway Kalau Saya Shopping di Alinac Shoppe


Jom ramai-ramai memeriahkan Giveaway Kalau Saya Shopping di Alinac Shoppe, duenya hari ni.. Nak join, klik sini..

Kalau saya shopping di Alinac Shoppe, saya akan memborong dress dan shawls yang cantik banget macam kat bawah nih.. Kenapa? Semestinyalah saya memang teringin nak bergaya dengan dress dan shawl..


9 comments:

  1. hiks!

    thanks join ya :)

    penyertaan diterima~

    ReplyDelete
  2. walaupun atok tak fasih bab2 kentudung ni, tapi atok berkonan lak tengok model ni punyo kentudung....polik tapi unik...ha, gud luck yo!

    ReplyDelete
  3. Goddluck sis :D
    dni pun baru nak join

    ReplyDelete
  4. bestnya shopping mopping..ne xsbr nak kerja neh...baru leh shopping sakan.heheh

    ReplyDelete
  5. kalo menang kasi dni adiah tau hehehe

    ReplyDelete
  6. yong : thanks juga anjurkan ga ni..

    atok : berkenan kat tudung ke orangnya atok? hahaha..

    amy : thanks dear..

    dni : thanks dear..good luck to u too..ha, leh2, kalau dni menang, dni bg kat akak pulak ek..

    ila : hihihi..kan, bila dah ada duit sendiri behla utk bershopping..

    ReplyDelete
  7. oke thanks join ek

    sila check link disini ya

    http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html

    ReplyDelete