Dec 15, 2010

Yeayy.. Me Menang Header dari SengalZone..

Wahhh..tak sangka my entri untuk contest SengalZone : Saya Nak Header berjaya menarik perhatian encik penganjur aka Deen, sekaligus menjadi salah seorang dari tiga pemenang yang akan memiliki header yang didesign khas oleh Deen nanti.. Thanks ye Deen coz sudi pilih me, dan tahniah juga buat Luncai dan Syiela.


Ha, kalau nak tahu apa yang menariknya tentang SengalZone ni, uols leh baca my entri tu. Seriyes, itulah tanggapan me yang pertama.. Walaupun ada sedikit sengal, tapi sengal yang santai dan enjoy..hehehe.. Jadi, apa tunggu lagi, jom menambahkan kesengalan uols di SengalZone yang bukan sebarang sengal (ohh.. i loikee tagline dia okey..lupe nak letak dalam entri tu..wahahaha)

4 comments:

  1. tahniah.. murah rezeki betullah bulan nie yer..

    ReplyDelete
  2. tahniah has...tk saba rlak nk tgk header baru nanti..mesti gempak... ;-)

    New Entry "Promosi Hebat Akhir Tahun – Semuanya PERCUMA"

    ReplyDelete
  3. cute mum : sesekali je ni..thanks..

    nana : hehe..thanks dear..

    kak sya : ololo, yg kak sya wat pon mesti gempak gak..

    ReplyDelete