Dec 10, 2010

Best Anniversary Gift for My Hubby


Jom ramai-ramai memeriahkan Best Anniversary Gift for My Hubby, duenya hari ni.. Nak join, klik sini..

Saya nak suggestkan, hadiah yang paling best sekali untuk para suami yang budgetnya RM100 ke bawah adalah


Gift set tie dan cufflink

Nak lagi best, Mama Rayyan bawak Babah Rayyan ke suprise candle light dinner, kalau dapat bagi Iman kat mak or MIL lagi best..hehehe.. Berdua gitew.. Tapi kalau bertiga pon ok juga.. Mesti Babah Rayyan terharu sangat-sangat..http://www.emocutez.comSapa kata lelaki tak suka suprise kan? Nak-nak yang dibuat oleh isteri tersayang.. Tengah syok2 makan dessert yang sodap tu, Mama Rayyan keluarkan gift set tie ngan cufflink ni.. Mesti Babah Rayyan akan suka sampai cenggini..http://www.emocutez.com Lelaki pon suka hadiah tau..

Kenapa tie & cufflink set ni best sekali
Kerna nampak lebih smart bila memakai
Tak kira ke opis mahupun majlis rasmi
Nak-nak lagi kerna ia pemberian isteri

Sebelum saya mengundur diri
mahu wish happy 3rd anniversary
semoga kekal bahagia buat mama Rayyan dan suami
dunia akhirat, senantiasa diberkati


5 comments:

  1. gud luck lagi sekali
    dan hppy aniversry to mama rayyan dan suami :)

    smga pilihan hadiah akak tu betul untk cntest ni hehe

    ReplyDelete
  2. mr : thanks juga anjurkan contest ni..

    dni & bee : thanks dear..

    fatin : thanks dear..hehehe..pasrah aje ni fatin..

    ReplyDelete