Jan 18, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest

 Khas buat kak chik,
 
 Saya jawab slogan kak chik tu tru pantun sempoi ek, sebab saya rasa kak chik ni sempoi orangnya.. ngeee..
 
Saya suka membaca entry-entry di misz-ella.blogspot kerana

 bila baca baris pertama dan kedua
 rasa cam tak sedar dah di baris yang terakhir daa
eh..eh..rupanya dah abih pon kak chik membebel laa
 tapi bebel yang penuh berisi dan berguna


ada sesetengah entri membuatkan diri ini
begitu dekat dan mesra bagaikan kawan 'kacip' ni
padahal tak pernah jumpa face to face lagi
itulah penangan entri kak chik yang telus sekali


kekadang terasa diri ini diperingati
oleh kakak yang menyayangi
bila membaca entri-entri berupa nasihat sedar diri
agar sentiasa menjadi orang yang mengikut resmi padi


dan yang paling best sekali
bila melihat kasih sayang dan keakraban yang tak berbelah bagi
jalinan kasih antara anak dan ibu yang dicintai
membuatkan saya berkobar-kobar mahu jadi ibu sebegini

Entri ni dibuat untuk 1st misz-ella.blogspot Contest, duenya 18 Jan ini.. Jadi apa tunggu lagi, jom cepat-cepat join masih ada masa lagi nih.. Nak join, klik sini laju-laju yer..



Tapi sebelum tu, uols nak tau ke apa hadiahnya? Memang menarik.. Kompom uols suka, coz me suka bebenau kat Emporio Armani ni.. Dah meleleh ayaq liuq ni.. Jadi kak chik yang baek hati, silalah pilih me yang sudah terbayang-bayangkan perfume yang berkilauan ni.. Tergoda tak tengok mata me yang dah jadi cam Puss The Boots ni..

3 comments:

  1. Thank you adik. Really appreciate kesudian adik take part in this n3. Nnt kita tgk sapa yg kenaaaaa .. hihi

    ReplyDelete