Jan 19, 2011

Adieyza Birthday Give Away


Jom ramai-ramai memeriahkan Adieyza Birthday Give Away, duenya 20 Jan ini.. Nak join klik sini..

Hihihi.. Oleh kerana saya ni orangnya straight to the point, kekadang saya akan tanya aje kat encik suami, apa yang dia nak for his spesel day, tapi opkos la ditambah tokok dengan kejutan-kejutan yang tak disangka..ngee.. Kekadang, kalau tengok semua benda yang dia suka dah ada, saya akan beli benda yang dia tak ada atau jarang sesangat ada contohnya seperti kat bawah ni..



Gift set tie dan cufflink

Nak lagi best, buat suprise candle light dinner, kalau dapat bercandle light dinner berdua-dua lagi best..hehehe.. Tapi kalau bertiga pon ok juga.. Mesti encik suami terharu sangat-sangat..http://www.emocutez.comSapa kata lelaki tak suka suprise kan? Nak-nak yang dibuat oleh isteri tersayang.. Tengah syok2 makan dessert yang sodap tu, gift set tie ngan cufflink ni akan dikeluarkan.. Mesti encik suami akan suka sampai cenggini..http://www.emocutez.com Lelaki pon suka hadiah tau..

Kenapa tie & cufflink set ni best sekali
Kerna nampak lebih smart bila memakai
Tak kira ke opis mahupun majlis rasmi
Nak-nak lagi kerna ia pemberian isteri

Sebelum saya mengundur diri
mahu wish selamat hari jadi
semoga panjang umur, murah rezeki
dunia akhirat, senantiasa diberkati

1 comment:

  1. thanks dear sbb sudi join GA zana.. gud luck..

    ReplyDelete