Jan 9, 2011

Jom Afundi No. 26.. ^_*

 ~Entri melekat~

Hehehe, dengan muka tak malunya saya nak minta jasa baik uols untuk vote saya bagi contest Gambar Kenangan Percutian 2010.. Kalau nak tengok entrinya, leh klik sini.. Cara-cara untuk vote :

  • Klik link entri Deqlis di sini..
  • Mesti undi 2 peserta, kalau saya sorang je tak dikira ye..
  • Vote no. 26 (cikpuanhady, sayalah tu) dan another number..

Segala jasa baik uols saya dahulukan dengan ribuan terima kasih.. Muahhss!!

11 comments:

  1. akak...

    i dh vote u..menang jgn lupa share adiah..hahha :D

    ReplyDelete
  2. alamak has..udah vote la dear heheh

    ReplyDelete
  3. darling, dah vote u ..:)

    i dah dapat ur komen pasal pertandingan tuh .. nanti i reply kay ..sibuk sket sebab wiken dni ada playgroup and seminar ..:)

    ReplyDelete
  4. alamakkk... sy dah vote org lain, next time ye. mcm adil la pulak kan contest vote2 ni...

    ReplyDelete
  5. salam has,
    me tag u:

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/join-aktiviti-3womensapa-nak-free-gift.html

    sila join yer, sbb org yg ditag mesti join utk me layak dapat free gift heheh

    ReplyDelete
  6. good luck!!

    sy dah undi has...:)

    ReplyDelete
  7. saya dh undi no.26 itu...gudluck sista...

    ReplyDelete
  8. to all : thanks semua di atas wishes dan votes..muahsss..

    ReplyDelete