Feb 14, 2011

TOP 10 Cute Baby with a Book Contest

Skang tibalah masanya untuk umumkan si cilik yang berjaya tersenarai dalam carta Top 10.. Oppss, kenapa Top 10, tapi ada 12 gambar peserta ni.. hehehe.. Nak buat cemana, markahnya takat beza satu-dua-tiga je, malah banyak yang markah sama, memang sengit!! Tu pasal ada 12 orang coz untuk tempat ke 10 je dah berkongsi 3 orang..hohoho.. Susunan ni not in particular order yer..








Ngam-ngam pulak 6 boys dan 6 girls. Buat pengetahuan semua, penentuan pemenang bukanlah mengikut gender walaupun sesi penilaian dilakukan secara berasingan untuk boys and girls bagi peringkat pertama ini.. Buat yang terpilih tahniah.. Dan buat yang tidak terpilih, jangan sedey-sedey, anak-anak uols memang cute, memang comel.. Markah memang tak banyak beza, ada yang markah gambar lebih, tapi markah slogan pulak kurang membantu.. Ada yang markah slogan dan mantap, tapi markah gambar pulak tak full marks..hehe.. 

Kalau sebelum ini gambar dinilai secara berasingan dengan slogan dan mengikut gender, kali ini untuk mendapatkan Top 5 sekaligus pemenang tempat bagi Cute Baby with a Book Contest ini, gambar-gambar ini akan dinilai sekali lagi bersama dengan slogan masing-masing tanpa mengira gender.. Siapakah yang bakal tersenarai dalam Top 5? Tungguuuuuu... Nak tengok hadiah yang bakal dimenangi leh klik sini..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!





4 comments:

  1. hehehe..thanks my Mukhtar top 10...
    anyway..good luck semua...

    ReplyDelete
  2. bagus nih...sume rajin membaca...hehe
    gudluck sume...

    Layan Makaroni Tak??

    ReplyDelete
  3. ulillah tersenarai jugak dlm top 10..:)

    ReplyDelete