Feb 12, 2011

Jom, vote Zahra yang tengah syok tido ni..

~Melekat sehingga 12 Feb~

Oleh kerana saya menjoinkan diri dalam Contest Baby Tido yang memerlukan undian dari anda, maka terbitlah entri sebegini dengan muka tak malunya.. Hehehe.. Sekali lagi, saya mohon jasa baik uols untuk sudi-sudikan diri vote Zahra.. 


Baru 15 hari ni.. Tido ala-ala senyum

Caranya senang aja, klik 'like' kat SINI (kat gambar tu).. Siap suda.. Saya dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.. ^_*


p/s : Kalau nak tukar-tukar like pon boleh..just leave your particular link..

9 comments:

  1. me dh vote!!

    nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  2. @mz : thanks dear..me dah vote juga..

    ReplyDelete
  3. Feel Free To join this contest :) tq :)


    http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html

    ReplyDelete
  4. comey nya!!!

    done!
    vote mine pulak plzz...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197408203607046&set=a.193005884047278.54930.137186226295911

    ReplyDelete
  5. Salam.... konfius dengan tarikh GA ida ye.. sowie ekk ... my bad!

    Ekceli, ida nk tutup GA pd 30.01.2011 pd pukul 11.59pm . . (makne nye sebelum masuk 31.01.2011) means mlm esok....

    Saja buat entri 48jam tu..hehe..
    Sori kak !!! . . . . .

    ReplyDelete
  6. comeynta tido sambil senyum heheh.. muka suci jek .. :)

    ReplyDelete
  7. Holla...contest tip unik untuk bayi:Qalish.com akan dilanjutkan sehingga 14 february...sorry ada masalah teknikal,lambat update...
    TQ for joining mommy

    ReplyDelete
  8. salam Kenal.
    Dah join contest ni? kalao belom jempot join ye :)


    http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html

    ReplyDelete