Feb 2, 2011

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL

Kali ni me nak join Contest Pic Hitam putih Paling Cool, duenya 1 Mac ini.. Nak join klik sini.. Saya nak tag

Ekin
Puan Bee
Mama Adam
Cute Mum
Mama Zharfan



Gambar pic hitam putih yang menjadi pertaruhan..


kalau saya menang, saya nak beli crystal, cubalah tengok, cantik-cantik kan design crystal yang ada kat HeartBeat.my



Nak tau kenapa saya naaaakkkk sangat barangan crystal ni?
  • saya memang sukakan dan gilakan barangan crystal, tapi tak cukup kayo untuk beli segala koleksi barangan crystal seperti kat bawah-bawah ni..

  • jadi, hanya mampu kumpul barangan crystal sebegini aje dulu..

  • kalau dapat barangan crystal yang spesel ni, yang boleh letak gambar suami dan anak, bolehlah saya letak kat meja ofis, boring-boring ke, atau nak cari feel ke, leh tengok gambar diorang dalam crystal..ecehh..mesti feelinglahhh..
mesti senyuman saya manis cenggini bila tgk gambar suami + anak di crystal tersebut..
  •  saya suka sangat dengar orang main piano, dan teringin sangat nak belajar piano dan beli piano.. Tapi tak dapat piano yang betul, piano bentuk crystal pon jadila...ngee..

  • lagipun Anniversary kami dah nak dekat, mungkin boleh dijadikan hadiah Anniversary yang spesel untuk suami? ngeee.. Sebab suami pon berkongsi minat yang sama..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!





1 comment:

  1. salam , hye :) terima kasih sebab join ya ! good luck..

    ReplyDelete