May 31, 2011

Inilah hadiah MBS Giveaway

Maaf sebab lambat post entri ni dan buat uols tertunggu-tunggu.. Baru pas kemas barang-barang, baru 80% siap..agagaga.. Biasalah kami, last minute preparation, pastu mulalah kelam kabut..

Tanpa buang masa, meh saya tunjuk hadiah yang disediakan. Memula saya plan nak bagi FM Swiss, tapi sebab saya hanya sempat pi shopping mall sahaja, hanya ada FM Swiss Fondue (boleh tengok gambar kat blog Ma Belle Shoppe) dan FM Lausanne macam kat bawah ni, tapi rasa cam kecik je compare dengan hadiah yang saya beli kat bawah tu iaitu keychain Moo yang comel, padahal harga sama je.. Jadi, harap para pemenang berpuashati ngan hadiah yang bakal diterima ini..ngee..

Ni bukan hadiahnya tau..ngee..
MJ boleh pilih nak keychain Moo ataupun FM Portugal

Oh ya, Myra Jay yang boleh memilih dahulu antara hadiah keychain Moo ataupun FM Portugal. Macam yang saya gitau semalam, nilai hadiah keychain Moo > FM Portugal > Coklat Swiss. Kalau MJ pilih keychain Moo, then Ifa dapat FM Portugal, begitulah sebaliknya. Yang coklat bar tu, hanya satu je tau, cuma pemenang ke. 3 iaitu Izan Ishak boleh pilih nak yang kaler merah jenama Frey (yang ni memang sedap, ikut citarasa kami) ataupun kaler kuning (yang ada gambar tempat glamer kat Swiss, yang ni kami tak pernah try sebab ala-ala coklat souvenir kan..)

Hope uols suka.. ^_*


Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


7 comments:

  1. Sebab Myra suka kumpul FM, dan belom ada lagi FM obersea, so Myra nak pilih FM Portugal tu la kak ye..hehee :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wah..comel2..hihi..so sis MJ dh pilih FM portugal tue..so ifa dpt moo yg comel tue ek sis..

    tq2..=)

    kan best kalu moo tue jd FM..comel gle tue!hee..ifa simpan dlm kotak je la..kang gantung kat beg ada yg amik nie..comel gle moo tue..tq sis..=)

    ReplyDelete
  4. @tiefazatie Moo tu mmg comel giler Iefa, akak pun nak jugak Moo tu, tp sebab kena memilih so terpaksa lepaskan jugak..hehee

    ReplyDelete
  5. Jom

    contest “Kisah Aku & Tupperware” untuk memenangi Hadiah Utama Hamper Tupperware Bernilai RM300.
    http://www.tetikusrusak.net/kisah-aku-tupperware/

    ReplyDelete
  6. hihi..lucu la sis MJ nie..ada2 je la..xpe..meh ifa yg simpan moo tue..hihi..=)..n tahniah gak sis!

    ReplyDelete