Jan 18, 2012

My 4th Blog anniversary GiveAway

Sebelum tu nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!


Jom ramai-ramai memeriahkan GA ini, duenya 20 Jan ini.. Nak join klik banner.. Saya nak tag

Ekin
Nana
Mama Adam
kak Teratai

Saya sangat suka dengan header elly, comel dan cute sangat.. Yang saya rasa boleh diperbaiki lagi adalah, 
  • banner HB kat ngan header & sidebar, begitu juga dengan widget facebook tu better dicenterkan, baru nampak kemas dan cantik
  • header dah ceria, tapi background blog kurang ceria, hampir sama dengan background post, kalau boleh guna warna lain, yang lebih ceria sedikit..ngee
  • rasanya poll nuffnang tu tak perlu kot, begitu juga dengan happy mood widget, kalau buang, lagi cepat loading blog elly
  • kalau nak lagi kemas, widget label boleh juga diletakkan scroll box, nak rujuk tutorial boleh tengok kat Tutorial Scroll Box.
Empat entri elly yang me suka baca ialah
  1. Bercanda di dalam Keretapi
  2. Rebung
  3. Picnic di Putrajaya
  4. Blogger Outing 22.01.11

Nak mitak jasa baik klik like kat SINI.. Thanks ^_*

Nak free coklat, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI 

Nak tambah wang saku, Join INI

Nak menangi RM250 angpow? Klik SINI

Siapa yang suka double-park kat bank, Tengok INI

Nak menangi tiket & eksklusif pas ke Malaysian F1 GP ? Klik SINI

Looking for gadgets, travel, handbags and wallets at crazy prices! Click HERE

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

 Longchamp New Year Sale, Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

2 comments:

  1. Salam dik,
    Thanks coz sudi join.

    Pemenang berdasarkan n3 yg menepati syart2 yg diberi.

    Good luck!!

    ReplyDelete
  2. apa yang nak di give awaynye

    ReplyDelete