Dec 18, 2011

CONTEST SAPE NAK BAJU FREE


Kat Mira Kawaii Shop, ada pelbagai baju, dress, top, skirt dan outer wear untuk menambahkan lagi kecomelan diri anda dengan harga yang berpatutan.. Sesuai untuk dipakai kemana-mana sahaja, hatta untuk ke majlis sekalipun..


 Bukan itu aje, material kainnya sangat selesa dan menawan kerana ada yang diperbuat daripada kain kapas aka cotton, kain lace, malah style bajunya mengikut fesyen-fesyen terkini yang begitu kawaii dan juga anggun..


 Bagi yang gemarkan baju yang bercorak, jangan risau, di Mira Kawaii Shop ni banyak baju bercorak yang memang menarik dan lawa pulak tu.. Malah turut terdapat juga maxi dress yang bercorak..


Pendek kata, macam-macam jenis apparels yang ada kat Mira Kawaii Shop ni, malah bukan itu aje, ada juga aksesori seperti necklace, bracelet, ring dan belt yang comel dan kiut miut juga....


Kat bawah ni pulak gambar yang disnap oleh Mira Kawaii Shop yang menggayakan baju yang kawaii ni..Jadi tunggu apa lagi, bersegeralah ke Mira Kawaii Shop ataupun Facebook Mira Kawaii Shop. Sebelum tu, dengarkan serangkap pantun yang dicipta khas untuk Mira Kawaii Shop

Mira Kawaii Shop nama blogshopnya
Menjual pelbagai jenis baju, dress dan skirt juga
Bercirikan kawaii dan bergaya
Berpatutan pula harganya


Entri ini dibuat untuk Contest Sape Nak Baju Free, duenya 18 Dec ini.. ..  Nak join, klik sini laju-laju yer.. 


Nak menang RM100, jom join Contest Amira, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI

Nak menang iPad2, Klik SINI

Who wants a trip to Germany + RM10k cash? Click HERE

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

No comments:

Post a Comment