Dec 31, 2011

Alycia Mega Giveaway 2011

Kali ni me nakjoin GA ini, duenya 31 Dec ini.. Nak join klik banner..


Oleh kerana tak banyak gambar kami bertiga (maklumler takde orang nak shootkan..haha..tripod pon takde..) maka, me pertaruhkan gambar yang ni la..hihi..


Kenapa me nak sangat menang photoshoot ni ;
sebabnya, me & family tak pernah lagi ada sesi photoshoot cam gini, last dulu masa kahwin, dah lama sangat.. teringin gak nak abadikan kenangan indah kami bertiga dalam gambar yang diambil semasa sesi photoshoot khas kan, nak-nak yang photographernya pro cam Ajip Photofolio ni, mestilah nakkk sesangattt.. 

Pandangan me pasal blog Alycia ni, comeynyer... I loikee.. Nampak sweet dan kemas sangat.. 


Nak menang RM100, jom join Contest Amira, Klik SINI

Nak tengok Michael Schumacher, Klik SINI

Stress, bosan, meh layan video yang kelakar ni, Klik SINI 

Nak menang iPad2, Klik SINI 

Nak tahu rahsia awet muda, Klik SINI

Nak insentif tunai, Klik SINI

Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Klik SINI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

1 comment:

  1. salam.. tq join.. Insya allah, ada rezeki nanti ;)

    ReplyDelete