Jan 23, 2010

Glacier Express Winter 2010

Oleh kerana sejuk yg amat, xleh nak wat outdoor activity sgt, so en. Suami cdg utk gi trip dalam tren, which is tgk view dari dalam tren je.. Klu ikutkan trip nih lebey kurang 7 jam perjalanan dari Zermatt - St. Moritz, tp x laratla saya, maunya naik kematu montot nih.. So kami naik kt Brig then brenti Chur, about 3 hours ride (tu pon dah tak tahan, dalam hati ni cpt je nak sampai, almaklumla x bese ngn activity duduk je!..)

Let's cut to the chase..


video

View dari Andermatt ke Chur

video

View dari Brig ke Andermatt


video

No comments:

Post a Comment