Apr 29, 2011

Senarai Nama Peserta Teka & Menangi FM Portugal

Mesti uols tertanya-tanya kan, apekehal lah postkan entri senarai peserta Teka & Menangi FM Portugal ni, kan ke dah lepas, result pon dah diumumkan, di mana takde seorang pon yang meneka dengan tepat, makanya tak seorang pon berjaya membawa pulang hadiah berupa FM Portugal tersebut..hehehe.. Oleh kerana giveaway tersebut takde pemenang, jadi saya nak bagi kelebihan kat uols dalam Ma Belle Shoppe Giveaway, di mana uols mendapat 1 extra tekaan. Yelah, sian uols dah penat-penat teka, walaupun tak mengena, cam tak syok pulak kalau tak reward uols..hehehe.. Tapi, hanya itu yang mampu saya bagi..

1. Cute Mum
2. Alycia aka Mama Adam Zikry
3. Nad aka Mama Zakwan
4. Nursalwa
5. Azatiesayang
6. Huda
7. Nana
8. Fadzillah Kamarudin
9. Wan Nurul Hezrina
10. Nanakimie

Yang mana dah join Ma Belle Shoppe Giveaway, jangan lupa untuk menambah tekaan uols..hehehe.. Yang mana belum, meh join Ma Belle Shoppe Giveaway.. Mana tahu, ada rezeki uols kali ni, b'coz kali ni saya bukan mencari yang tepat aje, kalau takde yang tepat, yang paling hampir akan membawa pulang cenderamata dari Swiss.. Kalau tak mengena pon takper, uols berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah pula, sekaligus membawa pulang top up/cash..hehehe..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


1 comment:

  1. tq.. nak teka lagi..
    link takder eh..
    jap tgk balik..

    ReplyDelete