Aug 29, 2010

De Ma Cuisine Part 4

Wah, cepat sungguh masa berlalu kan.. Sedar tak sedar dah 20 hari kite berpuasa.. Tak lame lagi dah nak raya.. Tapi xmo citer psl raya lagi, kali ni nak update psl starters cum desserts time berbuka..

hihihi.. x dpt makan karipap sardin, makan roti sardin pon jadila ek.. senang dan sedaaappp..


cube teka, ni kueh ape? ape dia? hahaha..agak-agak ade yang teka puding jagung dak? cari punyer cari tp tak jumpe gak tpg kastard, maka daku guna semoule de ble dur coz kt dpnnya ade gambo puding.. skali x sekuning tpg kastard daa..


sape yg meleleh ayaq liuq sila lap segera yer..hihihi..kang pelik pulak org sebelah tgk..

2 comments:

  1. serius... tengok stroberi tu memang terliur...
    nasib baik baca ni dah malam... hehehe

    ReplyDelete
  2. hihihi..terliur ek..tu sbb nak cpt tuh..xdan dh nak wat agar-agar..

    ReplyDelete