Jan 23, 2010

Glacier Express Winter 2010

Oleh kerana sejuk yg amat, xleh nak wat outdoor activity sgt, so en. Suami cdg utk gi trip dalam tren, which is tgk view dari dalam tren je.. Klu ikutkan trip nih lebey kurang 7 jam perjalanan dari Zermatt - St. Moritz, tp x laratla saya, maunya naik kematu montot nih.. So kami naik kt Brig then brenti Chur, about 3 hours ride (tu pon dah tak tahan, dalam hati ni cpt je nak sampai, almaklumla x bese ngn activity duduk je!..)

Let's cut to the chase..


video

View dari Andermatt ke Chur

video

View dari Brig ke Andermatt


video

Jan 17, 2010

Masakan Spesel..


Hehehe.. Menarik tak? Ayam berempah dan gulai nanas dimakan bersama nasi spesel yang dimasak oleh orang spesel... Hehehe.. bukan saya yer.. Siapa laie klu bukan en. Suami yang paling spesel dalam hati.. Hihi.. Sedaaapppp, sampai rasa nak menambah lagi.. Lenkali leh wat lagi ek bang ek?? Menu ape laks next weekend?? Huihuihui..

Jan 10, 2010

Attack No. 1

Hehe.. tak sangka main actress dalam cite ni adalah Ueto Aya juga.. Plus, ramai juga pelakon dr cite Ace wo Nerae.. Tapi yg x behnya dalam cite ni, heronya mati.. huhuhu..


Tengok cite ni, tringat zaman kanak2 dulu, rasanya masa tu crite Jepun juga rasanya, psl volleyball gak, tp dianya pukulan tu ganaz btol n dikenali as Somersault, tp x ingatla title ape cite tu..